Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Novicell Norway og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Velkommen til Novicell

Bli en del av teamet

En 'Flink' & 'Flittig' arbeidskultur

Les hvorfor våre ansatte valgte Novicell

 • For meg er det viktig med et godt samarbeid med kollegaer, og at man skal glede seg til å komme på jobb. Jeg gikk inn i Novicell som student uten bred erfaring fra markedsføring. I løpet av mine år i bedriften har jeg virkelig sett at de legger stor vekt på trivsel og muligheter for utvikling, de satser på studenter og legger til rette for at alle skal kunne lære av hverandre. Novicell har gitt meg stor frihet og eierskap til egne prosjekter, noe jeg ser på som en enorm mulighet for videre utvikling av både meg selv og selskapet.

  Silje Sitter Harstad

  Junior Marketing Consultant

 • Novicell had me at Hello! Det at selskapet setter medarbeiderne først, og at vi lever etter ordtaket «flink og flittig» gjorde valget å bytte til Novicell enkelt. Her har vi både frihet og mulighet til å forme hverdagen vår slik at vi kan fortsette å være bransjeledende. Novicell sine verdier er virkelig dypt fundamentert og langt forbi corporate slogans. Her skal det være gøy å jobbe – og det er det også!

  Krishan Kumar

  Chief Operations Officer & Chief Project Officer

Hva får du hos oss?

 • Reise og workaways

 • Student?

 • Sosiale aktiviteter

 • Fleksibilitet

 • Faglig utvikling

 • Lederutdannelse